onsdag 19 januari 2011

Inspiratös Liza presenterar sig


Lisa Hellström heter jag, 38 år ung, och jobbar ständig natt på ett äldreboende. Utbildade mig till undersköterska på gymnasiet och jag har stannat kvar i det yrket. Jag trivs förträffligt att jobba 80%, det ger mig lite fler lediga dagar!

Jag bor mitt i Sollefteå stad, Ångermanland, med Peter och våra två döttrar, Louice och Hanna. Båda har hunnit bli tonåringar och är inte så värst villiga fotooffer längre. Tyvärr. Louice går på gymnasiet och Hanna har börjat sjuan.Till familjen hör även vår lilla dvärgpudel Tindra.

Jag har scrappat sedan 2001, så det är några år nu. Började med enfärgad kartong och sax. En penna i svart hade jag med och några små punchar som stansade löv, hjärtan och stjärnor. Inspirerande till tusen. ;-)Sedan upptäckte vi få scrappare i Sverige, de amerikanska webbshopparna, och sedan var det liksom klart. De svenska butikerna öppnade upp allteftersom och resten är som man säger, historia.

Jag älskar att scrappa och tycker det är vansinnigt roligt att få leka med papper och dekorationer. Jag frossar i bling, stansar, blommor och allt annat som kan få mina layouter att bli som jag vill ha dem. Jag scrappar trots detta väldigt rakt och enkelt.

Jag scrappar alla möjliga bilder, inte bara människor. Djur, blommor, natur och allt annat hamnar på mina layouter!

Det var lite om mig det.
Hälsningar
Liza 

1 kommentar:

  1. Så kul att få läsa lite mera om dig Lisa! :) Jag har varit inne på din blogg nu och du gör verkligen mycket läckert!

    SvaraRadera