torsdag 10 februari 2011

Ulrika presenterar sig


Jag heter Ulrika Thelberg och UlrikaT är mitt fantasifulla namn i bloggvärlden! :) 
Jag har bott i Lofoten i Norge i snart 14 år och jobbat i en fiskefabrik mestadelen av tiden, bara avbrutet för att jobba på en fiskekakefabrik och på sjukhem men jag trivs väldigt bra på fileten (som fabriken kallas) så jag återvänder alltid dit. När jag först kom hit till Lofoten  var det meningen att jag skulle bli här i 3 månader men åren har flugit iväg och nu har jag sambo och en dotter här så jag känner mig helt hemma här nu.

Jag har scrappat sedan 2007 då en väninna till mig scrappade ett resealbum som jag blev helt inspirerad av för det var inte så avancerat som mycket av det man såg på internett. Som nybörjare kan man lätt bli lite avskräckt av alla underbart vackra konstverk som många skapar men idag så tycker jag bara att det är roligt att det finns en sån mångfald inom scrapbookingen och det viktiga är att det ska vara kul att scrappa!
Mitt favoritobjekt att scrappa är såklart min dotter som jag gjärna tar bilder på ute i den vackra naturen som finns här. Eftersom jag helst står bak kameran så finns det inte många foton av mig själv så det är  en kamp att få till en vettig bild av mig.

Jag har väl ännu inte helt hittat min stil men jag gillar att scrappa med färger och papper är väldigt viktigt för mig och det är sällan som jag scrappar utan att använda blommor.

Ta gjärna en tur inom min blogg : http://lofoto.blogspot.com/

//Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar