torsdag 11 augusti 2011

Emelie presenterar sig!

Jag heter Emelie och bor i Piteå, här har jag bott praktiskt taget hela mitt liv och jag trivs som fisken i vattnet eller hur man nu säger det. 19 år är jag och ska snart börja 3:e året på vad jag tycker är världens bästa skola, Grans Naturbruksskola, där går jag NV linjen och min dröm i framtiden är att utbilda mig till socionom, jobba på socialtjänsten några år och sedan bli kurator. Att föreläsa är också en dröm.
När nya gallerian i Piteå öppnade för snart fem års sen, så köpte jag mitt första scrapbookingkit på Clas Ohlson, efter det var jag fast. Då 14 år gammal så kände jag mig kanske ung i denna hobby, förlåt, ta inte illa upp, men då kändes det som alla andra var typ tanter. Nu fem år senare känns det lite bättre.
 Jag scrappar mycket BOM LO:er, med mycket känslor och mycket tankar. Annars blir det att scrappa om min familj, mina vänner och mina äventyr. Jag har inte riktigt någon stil än känns det som, utan jag är en sån som blir fast i en stil, sen efter någon månad byter jag stil igen, så av mig kommer ni förhoppningsvis se en del blandade stilar.


 Min favorit i scrapbooking just nu är mist, som jag gärna använder lite överallt. En grej jag har svårt för är att använda färgade cardstock som bakgrund, så för mig blir det nästan alltid, vit eller craft cardstock. När jag scrappar brukar jag vanligtvis utgå från en text jag vill ha med eller fotot. När jag hamnar i en svacka ger jag mig ut på en bloggrunda, kanske liftar en LO eller så.

Besök gärna min blogg och se vad jag har gjort hittils : http://mittikaoset.blogspot.com/

1 kommentar: