fredag 27 januari 2012

Nytt för i år

Det kommer att ske lite förändringar här på 100 % Norr. Från och med utmaning #39 kommer vi att lotta ut ett pris varje månad, d v s ett utlottat pris efter två utmaningar. Nytt för i år är också att du får en lott för varje utmaning du deltar i. Deltar du endast i den ena utmaningen under månaden, får du en lott och du har fortfarande chans att vinna priset från vår sponsor. Månadens sponsor ser du i den vänstra sidebaren, där du även ser vilka som kommer att sponsra oss under hela året.

Nästa nyhet för i år är att inspiratöserna kommer att blogga under egna dagar. Den som är ansvarig för utmaningen kommer att visa sitt inspirationsalster den dagen utmaningen publiceras, medan övriga inspirationsalster kommer att bloggas olika dagar under de två kommande veckorna. Då och då kan det komma att dyka upp tips och idéer, tutorials eller teknikbeskrivningar. Så håll utkik!

Ni som väljer att maila in era bidrag kommer att få dem publicerade på söndagar, då vi samlar alla alster under ett inlägg.


Vi har även justerat reglerna och det som gäller från och med utmaning #39 är följande:

* Utmaningen är öppen för alla i norr. Vår geografiska gräns går i Sundsvall.

* För att alla ska ha en ärlig chans så lottar vi ut priset.

* Du får en lott för varje utmaning du deltar i under månaden.

* Du får kombinera utmaningen med andra utmaningar.

* Du får endast delta med ett bidrag per utmaning.

* Du får publicera bidraget i egen blogg om du vill, men ange att du deltagit i vår utmaning och länka gärna till oss.

* Lägg in ditt bidrag via Linkytool och länka då till det specifika inlägget om bidraget. Fellänkade bidrag godkänns inte. Från och med utmaning #39 kommer Linkytoolen finnas under utmaningen, istället för som idag i sidebaren.

* Om du inte har någon blogg, mailar du in ditt bidrag till 100procentnorr@gmail.com senast 23:59 dagen innan deadline. Krymp ditt bidrag till 700*700 pixlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar