måndag 5 mars 2012

Tagalbum

Idag tänkte jag visa er hela mitt tagalbum...med titeln Underbara du. Och vem är då denna Underbara? Jo. det är min systerdotter!

Första uppslaget...med den underbara textstämpeln Ögonblick att minnas...Till vänster kan ni se en liten tag sticka upp ur fickan...

Tagen och uppslaget har samma stämplar...gillar liksom att de hänger ihop!

Andra uppslaget har även den en tag på sin vänstra sida och för enkelhetens skull har jag redan tagit ur den innan fotograferingen. På denna sida har jag använt en annan textstämpel som jag älskar, nämligen Du lyser upp min tillvaro. För det gör denna tjej verkligen!

Albumets mittuppslag har två tags, en på vardera sida. Texterna Discover och Explore får symbolisera det hon gör och texten Du är fantastisk talar om hur underbar denna tjej verkligen är!

Det fjärde uppslaget har en tagficka på sin högra sida och här har jag använt texten Du gör mig glad och det stämmer då verkligen...

Albumets sista uppslag med texten Vänner som dig växer inte på träd! På den högra sidan och tagen har jag använt en av mina absoluta favoritstämplar...ett strå!

Baksidan har jag inte dekorerat alls...

Jag hoppas att ni har blivit inspirerade av mitt tagalbum och att ni skulle vilja göra ett eget tagalbum! Titta in imorgon, så får ni en tutorial på detta album!

Ha en bra dag!

6 kommentarer:

 1. ååååh, ett sånt vill jag göra!

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot beskrivningen för jag vill oxå prova på å göra ett sånt..

  SvaraRadera
 3. Underbart album. Så fint att du har samma stämpel i albumet som på tagen. Och jag gillar verkligen din stråsstämpel. Ser fram emot tuten.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kul stt få se det i sin helhet! Snyggt!

  SvaraRadera