torsdag 20 september 2012

Nya regler

Det kommer att ske lite förändringar här på 100 % Norr. Från och med utmaning #53, d v s 1 oktober, kommer vi inte längre att lotta ut ett pris varje månad. Anledningen till detta är att vi har fått kännedom att det enligt lag inte är tillåtet att lotta ut priser.

Med anledning av detta kommer 100 % Norr att i fortsättningen ha en utmaning som presenteras den första varje månad. När månaden är slut kommer vi i DT-teamet att rösta fram en vinnare. Månadens sponsor ser du i den vänstra sidebaren, där du även ser vilka som kommer att sponsra oss under hela året.


Inspiratöserna kommer även i fortsättningen att blogga under egna dagar. Den som är ansvarig för utmaningen kommer att visa sitt inspirationsalster den dagen utmaningen publiceras, medan övriga inspirationsalster kommer att bloggas olika dagar under de tre kommande veckorna. Då och då kan det komma att dyka upp tips och idéer, tutorials eller teknikbeskrivningar. Så håll utkik!

Ni som väljer att maila in era bidrag kommer att få dem publicerade då utmaningen är slut. Vi kommer att samla samtliga utmaningsbidrag i ett inlägg i början av nästkommande månad.


Vi har även justerat reglerna och det som gäller från och med utmaning #53 är följande:

* Utmaningen är öppen för alla i norr. Vår geografiska gräns går i Sundsvall.

* Vinnaren röstas fram av vår jury, som består av DT-teamet. Juryns beslut kan inte överklagas.

* Ditt bidrag ska vara nyskapat för den här utmaningen och får inte kombineras med andra utmaningar.

* Du får endast delta med ett bidrag per utmaning.

* Du får publicera bidraget i egen blogg om du vill, men ange att du deltagit i vår utmaning och länka gärna till oss.

* Lägg in ditt bidrag via Linkytool och länka då till det specifika inlägget om bidraget. Fellänkade bidrag godkänns inte.

* Om du inte har någon blogg, mailar du in ditt bidrag till 100procentnorr@gmail.com senast 23:59 dagen innan deadline. Krymp ditt bidrag till 700*700 pixlar.

1 kommentar:

  1. Så om man bor 20 mil nedan för Sundsvall får man inte vara med att tävla? :)

    SvaraRadera