tisdag 14 februari 2012

Valentinutmaning

Idag är det alla hjärtans dag och då tänkte vi, Malin och Pia att vi skulle busa till det med en snabbutmaning på 100 % Norr. Ni har idag på er att skapa valfritt alster som är hjärtformat. Eftersom vi busat i smyg så vet inte de andra inspiratöserna om utmaningen i förväg och därför är även de välkomna att delta i denna utmaning. När ni skapat ert alster så lägger ni in direkttlänken till ert bidrag via inlinkz. Ni som inte har någon blogg är naturligtvis välkomna att maila in era bidrag idag, senast kl. 23:59, till 100procentnorr@gmail.com. Vinsten lottas ut bland de som deltar och denna gång är det Pia som sponsrar med vinsten som består av detta: 



                                                                         Pia/Pippin

Jag har gjort ett valentinkort med hjärtform. Jag använde min Silhouette för att skära ut den, men det går ju utmärkt att använda andra sätt att göra ett hjärtkort. Jag torrembossade det översta hjärtat med en blommig folder och satte på lite bling. Jag satte på en text och dekorerade med röda rosor (förstås) och ett sött band med hjärtan på. När kortet öppnas upp ser det ut så här:



                                                                   Malin/cri_kee

Jag har gjort ett minialbum i hjärtformat av gamla vällingförpackningar. Sidorna har jag klätt med Bo Bunnys serie Crush. Titta in i min blogg så får ni se resten av albumet. Nu hoppas vi att ni har fått lite inspiration till att själva sätta er ned och skapa ett hjärtformat alster!
Kram på er!


Vinnaren presenteras på torsdag! Håll utkik då.

8 kommentarer:

  1. det var mycket html i det här inlägget så det var lite svårt att länka. Därför gör jag det den här vägen istället:

    http://mummylade.blogspot.com/2012/02/valentines-again.html

    SvaraRadera
  2. OJ, vilken svår läst text! Inga bilder syns heller..

    SvaraRadera
  3. Jag ber om ursäkt för morgonens lilla missöde. Nu har jag rättat till det så gått det går från jobbet. Inlinkz fungerar och ni kan se vad utmaningen innebär. För att se hela mitt album denna gång får ni skutta in i min blogg...

    Lycka till nu allihopa!

    SvaraRadera
  4. Mummylade! Jag har lagt in ditt fina bidrag i Inlinkz Lycka till i utlottningen.
    Pippin

    SvaraRadera
  5. Vad busiga ni är. Självklart har jag gjort ett bidrag:)
    Kramisar

    SvaraRadera
  6. Jag trodde att jag hade gjort klart med alla hjärtans dag alster för i år, men ni inspirerade mig att göra ett hjärtformat till! Tack för det! :)

    SvaraRadera
  7. Kunde inte motstå denna utmaning och så det blev ett litet bidrag..

    SvaraRadera
  8. Kul att så många ville delta i mitt och Pias bus igår :) Vill önska er alla lycka till i utlottningen...Vinnaren kommer att presenteras någon gång under morgondagen :)

    SvaraRadera